4-стаен Варна Виница
Продава €155,000 - 4-стаен
3279 155 3 Спални 2023 година на строителство 7 7 Тухла 1000

Детайлна информация на :  www.maximmo.bg – Реф. №: 3279 или на посочения телефон.

Перфектен Четиристаен Апартамент, в новострояща се жилищна сграда! Жилището се намира на седми етаж и е с обща квадратура 155 м2. Имотът е без преход и правилна форма на стаите. Изложение Изток/Запад/Север/Юг.

Състои се от: антре , баня, тоалет, дневен тракт с кухня, 3 спални и 2 тераса.

Жилищна сграда с изключително модерна архитектурна визия, разположена в комуникативен и спокоен район на град Варна, квартал Виница. Поради височината и ветровете, въздухът в квартала е доказано по-чист от този в централната част на града.
Отличната й локация е удобна не само за живеене, но и за инвестиция. Местоположението на сградата осигурява бърз и лесен достъп до търговските обекти.
Отлична локация за млади семейства!
Сградата се откроява с впечатляващата си визия, съвременен стил, разчупена архитектура, смели дизайнерски решения, елегантен и изтънчен силует. (В изграждането на сградата ще бъдат вложени висок клас материали, на водещи производители в сферата, отговарящи на най-високите съвременни стандарти.)

Сградата ще се състои от разнообразни по площ жилища, с една, две или три спални, разположени от първи до седми етаж. Жилищата ще имат функционално разпределение. Сградата ще бъде с луксозно изпълнени общи части. Цените започват от 76 000 евро. Инвеститорът е с отлична репутация доказан във времето. Сега е моментът да резервирате Вашия имот! Предлагаме гъвкави схеми на разплащане, съобразени с Вашите индивидуални нужди. ВЪЗПОЛЗВАЙТЕ СЕ ОТ ВЪЗМОЖНОСТТА ДА ИЗБЕРЕТЕ НАЙ-ДОБРИЯ ИМОТ ЗА ВАС И ЗАЯВЕТЕ СРЕЩА ЗА ПРЕЗЕНТАЦИЯ СЕГА!

Екстри

Видео

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.
4-стаен Варна Виница - 0