3ст апартамент + двойно паркомясто ! Евксиноград ! Нова сграда с модерна визия !
м-т Евксиноград,Варна
Продава €137,000 - 3-стаен
3793 92 ㎡ 2 Спални 2023 година на строителство

www.maximmo.bg Реф.номер 3793

Сградата се отличава се с модерна визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали

Разпределение: На чиста жилищна площ от 82 м2 са разпределени: голям коридор, ниша-килер, баня с WC, просторна всекидневна с кухненска част с излаз на балкон, две спални. Изложението е юг-запад, в съчетание с изпълнените прозорци осигурява много естествена светлина и топлина в жилището целодневно! Правилни форми, без скосове.
В цената е включено двойно паркомясто!

Локация: Сградата се намира както на тихо и спокойно място, така и в близост до главния път Варна – Св.Св. Константин и Елена. Перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем.

Други Предимства: Право на данъчен кредит при закупуване от юридическо лице! Осигурени пълен пакет документи, необходими за кредитиране.

Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант:Мартин Минев 0897850065

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мартин Минев

Купувате или продавате имот във Варна или района, свържете се с мен! Занимавам се с градски и ваканционни имоти и…
Научете повече

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мартин Минев