2ст апартамент  паркомясто   Евксиноград  Нова сграда с модерна визия
Продава €110,000 - 2-стаен
3794 73 1 Спалня 2023 година на строителство 3 4 Необзаведен Тухла 1507

www.maximmo.bg Реф.номер 3794

Сградата се отличава се с модерна визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали

Разпределение: На чиста жилищна площ от 63 м2 са разпределени: голям коридор, ниша-килер, баня с WC, просторна всекидневна с кухненска част с излаз на балкон, спалня. Изложението е юг-запад, в съчетание с изпълнените прозорци осигурява много естествена светлина и топлина в жилището целодневно! Правилни форми, без скосове. В цената е включено паркомясто.

Локация: Сградата се намира както на тихо и спокойно място, така и в близост до главния път Варна – Св.Св. Константин и Елена. Перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем.

Други Предимства: Право на данъчен кредит при закупуване от юридическо лице! Осигурени пълен пакет документи, необходими за кредитиране.

Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант:Мартин Минев 0897850065

Екстри

Видео

Агент Мартин Минев

Купувате или продавате имот във Варна или района, свържете се с мен! Занимавам се с градски и ваканционни имоти и…
Научете повече

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мартин Минев