Южно изложение и много светлина в тристайно жилище до Гранд Мол Безкомпромисно строителство на топ локация
Продава €133,990 - 3-стаен
3935 103 2 Спални 2024 година на строителство 4 7 Необзаведен Тухла 1301

Южно изложение и много светлина в тристайно жилище до Гранд Мол! Безкомпромисно строителство на топ локация! Инвестиционен потенциал!
www.maximmo.bg Реф.номер 3935
За сградата: въвеждане в експлоатация през 2024 г., отличава се с модерна визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали.
Разпределение: голям коридор (11,74 м2), просторна всекидневна (23,00 м2) с кухненска част с френски тип прозорци, две спални помещения (14,55 м2 и 13,40 м2) – от всички жилищни помещения има излаз на обща тераса с площ 13,07 м2! Ориентация в най-благоприятното изложение – югозапад, осигурява много естествена светлина и топлина в жилището целодневно! Правилни форми на помещенията, без скосове, жилището е без крайни стени и отстъпи. Терасата открива красива градска панорама!
Паркиране: при закупуване на жилището се предлага паркомясто – опция открито или закрито, на преференциална цена.
Локация: Перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем – в близост до детски градини, училища, шопинг центровете на града. До пътна артерия с бърз достъп до центъра на града!
Други Предимства: Разсрочено плащане и индивидуален план, осигурени от строителя пълен пакет документи за кредитиране, включително опция преференциално кредитиране в доверена банка на строителя. Право на данъчен кредит!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Йорданка Зафирова

Работата с клиенти в сферата на недвижимите имоти изисква специални умения, индивидуален подход,…
Научете повече

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Йорданка Зафирова