Южен светъл и топъл Тристаен Апартамент в Пчелина Локация и панорама Акт 14 и Инвестиционен потенциал
Продава €98,000 - 3-стаен
3384 102 2 Спални 2023 година на строителство 2 5 Необзаведен Тухла 961

www.maximmo.bg Реф.номер 3384
Ново строителство на Топ Цена само до 31 Август 2023 г.! Срок за Акт 16 – м. Ноември 2023 г.!
За сградата: отличава се с модерна визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали. Степен на завършеност към момента – Акт 14, което е гаранция за кредитиране при покупка като семейно жилище, както и добро капиталовложение в краткосрочен план – при въвеждане на сградата в експлоатация.
Разпределение: на чиста жилищна площ от 88 м2 са разпределени: входно антре, всекидневна с голяма панорамна тераса, ориентирани на юг, две спални, ориентирани на изток, едната от които с баня с тоалет и тераса, отделно още едно мокро помещение баня с тоалет, и килер/складово помещение. Много светлина и топлина в апартамента! Правилни форми, без отстъп и скосове. Терасаите откриват приятна гледка към езерото и аспаруховския залив!
Паркиране: при закупуване на жилището се предлага паркомясто на преференциална цена.
Локация: перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем – сградата е разположена в спокойна и зелена среда, в близост до главен път с бърз достъп до центъра на града!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова