Четиристаен! м-ст Зеленика! Големи стаи! На 5 минути от центъра на гр.Варна! Панорама!

Четиристаен! м-ст Зеленика! Големи стаи! На 5 минути от центъра на гр.Варна! Панорама!
Галата,Варна
Продава €150,000 - 4-стаен
2424 190 ㎡ 3 Спални

maximmo.bg Реф. № 2424

Четиристаен! м-ст Зеленика! Големи стаи! На 5 минути от центъра на гр.Варна! Панорама!

Площ на имота 190 м2.

Подходящ за кредитиране.

Многостаен апартамент, състоящ се от дневен тракт с кухня 38м2, спалня 1 – 17м2, спалня 2 – 13м2, спалня 3 – 22м2, тераса, две бани с тоалет от които едната е 10м2 а другата е 5м2 и килер. Има възможност за преустройство на апартамента.
Модерна технология на строителство-25см стена Крио, равняваща се на тухлена стена с дебелина 60см. Големи квадратури на стаите, правилни форми, панорамни прозорци с 5 камерна PVC дограма KBE с Външно зелено стъкло с 30% UV, защита и вътрешно меко К стъкло. Вътрешни преградни стени са изградени от керамични блокове POROTHERM. Система за отопление с термопомпа удобство и комфорт. Складови помещения с площ над 30м2. Обособена градинска площ към всеки от имотите с квадратури започващи от 80м2 и изградено барбекю в тях. Мазилка CERESIT, която подобрява изолационните свойства на сградата, също така осигуряват добра защита срещу проникване на вода и придават приятен естетичен външен вид.
Включено ПАРКОМЯСТО към всеки от апартаментите. Малък брой домакинства. Отлична инфраструктура до имота и спирки на градски транспорт в непосредствена близост. Сигурност, комфорт и удобсво на 5 минути от центъра на град Варна.
В сградата има възможност за закупуване на други жилища и гараж за две коли с площ 51м2 и с топла връзка към общите части на сградата.
Няма такса поддръжка.
За сградата: луксозно завършени общи части със стъклен парапет.

Оглед на имота:

Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време.

Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.

Вашият личен консултант: Маргарита Калайджиева тел.: 0889776222

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Маргарита Калайджиева

Желаете да откриете мечтания дом или да инвестирате в недвижими имоти!? Ако търсите, качество, професионализъм и бутикова услуга, можете да…
Научете повече

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Маргарита Калайджиева