Четиристаен в Центъра на града! Напълно обзаведен! Желания дом или Доходосна инвестиция!
Център,Варна
Продава €170,000 - 4-стаен
3512 140 ㎡ 3 Спални 2000 година на строителство

Четиристаен в Центъра на града! Напълно обзаведен на Топ цена от 1200 евро/м2! Желания дом или Доходосна инвестиция!
 
www.maximmo.bg Реф.номер 3512
 
Имотът е разположен в жилищна сграда тип ново строителство, приветливи и добре поддържани общи части. Разполага с 4 големи пълноразмерни помещения, самостоятелни без преход, разположени на 2 нива. Спалните помещения са с най-благоприятното изложение – юг – запад, предвидена е площ за съхранение в дома, отделно разполага със складова площ – изба. Имотът се продава с обзавеждането, настилки, мебели и оборудване добре запазени.
 
Разпределение: на чиста жилищна площ от 140 м2 са разпределени: на първо ниво – входно антре, просторна всекидневна с кухненска част, обособени зони трапезария и гостна, усвоена тераса е оформена като зимна градина, две спални помещения на югозапад, баня с тоалет, перално и килер, на второ ниво е разположена третата спалня, със собствена баня + WC. Отделно от тази площ са избено помещение – мазе, и идеални части от общите части на сградата.
Паркиране: район урегулиран в синя зона на града, което създава удобство при паркирането на автомобилите на собственииците на жилище.
Локация: перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем. Много тих и спокоен район, в самия център на града! Удобството на локацията за всеки член на семейството, независимо от възрастта, интересите, и потребностите!
В самия център на града, на минутки отстояние от най-добрите учебни заведения на града – за деца от най-мъничките, до студентите – само 5 мин до Икономически и Медицински университет!
До любимия пазар на варненци – Чаталджа, както и пешеходно отстояние до идеален център и културно-развлекателния ареал на град Варна. Близост и до лечебни заведения от всеки клас, както и до аптеки. Локация лесна и достъпна и за гостите на града.
Удобството за собственииците за свободно паркиране в уличките около сградата – предвид установения режим на синя зона.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0887 97 97 12

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова