!Четиристаен апартамен ! Топ Локация ! Завод Дружба ! БДС !
Завод Дружба,Варна
Продава €180,000 - 4-стаен
2229 196 ㎡ 3 Спални 2022 година на строителство

Ref № 2229 www.maximmo.bg

!Четиристаен апартамен ! Топ Локация ! Завод Дружба ! БДС !
Апартаментът е с площ от 196м2.
Разпределението на жилището е следното: Входно антре, голям и просторен коридор, където е предвидено място за перално помещение и вграден гардероб, просторен дневен трактс кухня 38 м2 с югозападно изложение, три спални и два санитарни възела. Две тераси на които се излиза от всички спални. Голямата тераса с квадратура 20 м2, която може да се обособи като зимана градина, барбекю зона или място за релакс. С капарирани интериорни врати за 1300 евро.
Проекта е изпълнен с 5 камерна дограма на REHAU, което прави жилището още по-енергоефективно.
Имотът е разположен на целия последен етаж на сградата, асансьора влиза в самия апартамент с контролиран достъп. Има възможност за закупуване на две подземни паркоместа на цена 40 000евро.
Сградата е с Акт 15.
Жилището се намира на пешеходно разстояние от морската градина и центъра, също така има детски градини, училища, магазини, супер маркети, хипер маркети, Майчин дом, пазар Чаталджа и стадион “Черно море“.
Изпълнението на сградата е с високо качество и стил във всеки детайл (груб строеж, инсталации, материали, общи части, външни фасади).Въздухообменът в сградата е организиран така, че да се осигурят санитарно-хигиенните норми за микроклимат и чистота на въздуха. Смукателни битови вентилатори с клапа, управляващи се директно от ключа за осветление – налични във всички санитарни помещения на апартаментите и търговските помещения; Окачена вентилируема фасада с висококачествена облицовка HPL и керамични плочи. Аварийна всмукателна и нагнетателна вентилация по всички стълбищни клетки и асансьорни шахти с цел осигуряване на безпрепятствена евакуация при възникване на пожар. Допълнително изолирана със специална каменно минерална вата; Предварително заложени, още по време на строителството, тръбни трасета, с обособени места за външно и вътрешно тяло на избраната от купувача климатична система. Електроинсталация: Монтирано апартаментно табло, от което се захранват всички кръгове за осветление и контакти. Таблото е оборудвано със съответните предпазители и дефектнотокови защити; Водопроводна инсталация: полипропиленови тръби, които не отлагат котлен камък и некорозират.
Водопроводната инсталация се издава на тапа, водомери с дистанционно отчитане, противопожарна инсталация – предвидено сухотръбие Апартаменти и търговски помещения: Всички жилища и търговски площи в сградата се предлагат за продажба по БДС: Стени – гипсова мазилка , тавани – окачен таван с вата за обезшумяване и скрито осветление.Монтирана обща секционна врата с дистанционно управление за вход- изход на автомобилите; Входни преддверия на входовете на сградата с индивидуален интериорен дизайн Входни врати на сградата – висок клас; Аудио домофонна уредба – изпълнена, с окабеляване и монтирано домофонно табло до входната врата на сградата.

При закупуване на имот с нас, Максиммо България Ви подарява идейно разпределение на жилището, направено от професионалист-дизайнер, с цел най-добра функционалност на площите.

Оглед на имота:
Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време.
Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.

Вашият личен консултант: Маргарита Калайджиева тел: 0889776222

Екстри

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Маргарита Калайджиева

Желаете да откриете мечтания дом или да инвестирате в недвижими имоти!? Ако търсите, качество, професионализъм и бутикова услуга, можете да…
Научете повече

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Маргарита Калайджиева