Тюленово Парцел с 360 градусова панорамна гледка На брега на морето Живописна природа Тишина спокойствие чист въздух
Продава €85,000 - Парцел
3022 1050 -999 81

www.maximmo.bg Реф. № 3022

Тюленово! Парцел с 360 градусова панорамна гледка! На брега на морето! Живописна природа! Тишина, спокойствие, чист въздух!

Изключителен парцел в регулация в с.Тюленово до гр. Шабла, само на 150м. от брега на морето.
 
Поземления имот е с площ от 1050 кв.м., и дава възможност за построяването на семейна къща за едно или няколко семейства. Ток и вода на граница.
 
Тюленово – от деня, в който за първи път видите разбиващите се в скалите вълни, селото, ще се закотви завинаги в сърцето ви, известно с богата история и множество легенди, придаващи му мистичен чар, но и с отлични условия за обитаването му !
 
В селото се живее целогодишно. Много хора го предпочитат и за почивка, поради уникалният си бряг и пещери, с въможности за подводно гмуркане или скално катерене, чист въздух, прозрачна морска вода и неповторимата си природа. Селото е лесно достъпно и има удобно местоположение спрямо забележителностите в района. В близост се намират природните резервати Яйлата и плаж Болата, места под егидата на ЮНЕСКО.
 
Акотърсите непокътната природна среда, където да се насладите на тишина, спокойствие и уют, не се колебайте, обадете ни се !
 
Можем да направим оглед в удобен за Вас ден и час!
 
За оглед и допълнителна информация: Мариана Христова – 0889771071

Видео

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.
Тюленово Парцел с 360 градусова панорамна гледка На брега на морето Живописна природа Тишина спокойствие чист въздух - 0