Тристаен южен апартамент с морска панорама и собствен гараж в Бриз! До елитните учебни заведения на Варна! Готов за нанасяне!
Бриз,Варна
Продава €169,990 - Мезонет
3549 127 ㎡ 2 Спални 2000 година на строителство

Тристаен южен апартамент с морска панорама и собствен гараж в Бриз! До елитните учебни заведения на Варна! Готов за нанасяне!
 
www.maximmo.bg Реф.номер 3549
 
Имотът е ситуиран в сграда ново жилищно строителство от 2000 година, което прави видими устойчивостта на строителните материали и работи в годините на експлоатация.
Разпределение: на чиста жилищна площ от 127 м2 и на две нива са разпределени: входно антре, просторна всекидневна с кухненска част и трапезария, детска и родителска спалня, три тераси, и три сервизни помещения – функционално и просторно за многочленно семейство, или посрещане на гости. Жилишето е изцяло обзаведено и оборудвано с всички необходими за бита мебели и уреди. Обзавеждането, подовите настилки и санитарията – всичко е в запазено състояние, може да бъде използвано от новия обственик съобразно индивидуалните предпочитания. Изложението е изток – юг – с целодневно слънчева осветеност, и естествена отопляемост в зимните месеци. От терасите на двете нива се открива приятна гледка към града и морето!
Паркиране: имотът се продава със самостоятелен гараж – със собствено електро- и водо-снабдяване.
Локация: перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем. На метри от езиковите гимназии на град Варна, детски градини и др. училища с професионален профил, и едновременно на пешеходно разстояние до Морската градина и плажовете на града! В близост до спирки на градския транспорт, удобен автомобилен достъп до центъра на града!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0887 97 97 12

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова