Тристаен панорамен и светъл на Лятно кино Тракия Топ цена и Инвестиционен потенциал
Продава €103,000 - 3-стаен
3216 92 2 Спални 1999 година на строителство 5 5 Полуобзаведен Тухла 1120

Тристаен панорамен и светъл на Лятно кино Тракия! Топ цена и Инвестиционен потенциал!
www.maximmo.bg Реф.номер 3216
Великолепен слънчев и топъл тристаен имот в самия център на град Варна, предпочитана локация за всеки, независимо от възрастта, интересите, и потребностите!
Районът е с отлично развита жилищна инфраструктура – на метри са разположени детска градина, училище, отлично развита търговска и развлекателна структура, а в същото време организираното еднопосочно движение на МПС допринася за осезаема тишина и спокойствие, калто и безопасност при пешеходно придвижване в района (включително и за децата).
Удобството за собственииците от свободно паркиране в уличките около сградата – предвид установения режим на синя зона.
На площ от 93 кв. м. са разпределени чудесна слънчева всекидневна с обособен кухненски кът, и излаз на голяма тераса – изложение югозапад, 2 големи спални (18 м2 и 14 м2) с излаз на самостоятелни тераси, ориентирани съответно на югоизток и на югозапад, коридор, сервизно помещение. Много светлина и естествена топлина и проветряемост във всички помещения! От терасите се разкрива чудесна гледка над покривите на съседните сгради. Имотът има отделно складово помещение – изба в сутеренно ниво на сградата. Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване, двете спални са на естествен паркет – много запазен, подови настилки и санитария в състояние, годно за експлоатация, необходимо освежаване.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова