Тристаен обзаведен до Морска градина Топ цена за Гръцка махала и Инвестиционен потенциал
Продава €205,990 - 3-стаен
3829 96 2 Спални 1995 година на строителство 2 4 Обзаведен Тухла 2146

Тристаен обзаведен до Морска градина! Топ цена за Гръцка махала и Инвестиционен потенциал!
www.maximmo.bg Реф.номер 3829
В топ идеален, жилищен, културно – исторически и туристически център на град Варна, на метри от Морска градина и Южен плаж!
На пешеходно отстояние до търговския център и културно-развлекателния ареал на град Варна. Локация предпочитана и лесно достъпна и за гостите на града.
Удобството за собственииците от свободно паркиране в уличките около сградата – предвид установения режим на синя зона. Предлага се също опция за закупуване на собствен гараж на преференциална цена.
На площ от 99 кв. м. са разпределени всекидневна с обособен кухненски кът, Тв и релакс зона, и излаз на югоизточна тераса, санитарен възел – на 1во ниво, а на 2ро ниво са разположени две слънчеви спални помещения, и голяма баня с вана. Разположението, изложението, отстояние от съседните сгради, и изпълнени големи прозорци, осигуряват естествена светлина и топлина в жилището целодневно.
Имотът се продава с наличното обзавеждане и оборудване, в състояние – много запазени, годни за експлоатация, отличен търговски вид за краткосрочно отдаване под наем с доходност за имота – гарантирана, и над средните нива на пазара.
Наличното обзавеждане е подходящо и за лично ползване – налице е всичко необходимо за бита на едно семейство, възможно е освежаване и подмяна на някои от вещите, в зависимост от индивидуалните предпочитания на новите собственици.
Настилките от гранитогрес, ламинат и санитарията са в запазено състояние, годно за експлоатация.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Екстри

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова