Тристаен обзаведен до Гранд Мол Варна Качествено ново строителство и домашен уют
Продава €125,000 - 3-стаен
3961 84 2 Спални 2010 година на строителство 3 6 Обзаведен Тухла 1488

Тристаен обзаведен до Гранд Мол Варна! Качествено ново строителство и домашен уют!
 
www.maximmo.bg Реф.номер 3961
 
Разпределение: слънчев дневен тракт, с обособена зона – кухня, две спални, на обща тераса с всекидневната, ориентирани на запад, идеално осветени и естествено отоплени почти целодневно, голям коридор с възможност за вграждане и съхранение, и напълно обзаведена и оборудвана баня с WC.
Наличното обзавеждане и оборудване са в отлично състояние!
Изцяло вътрешни помещения, без крайни стени, отстъпи и скосове!
Сградата е висококачествено построена, снабдена с асансьор, задружна етажна собственост, отлично стопанисвани общи части, и опция за паркиране във вътрешния двор. Прилежащо избено помещение, с площ над 6 м2.
Множество опции за преустройство на помещенията, вкл. и обособяване на трета спалня!
Отлична локация! На 50 метра от бул. „Сливница“ и бул. „Левски“, едновременно с това във вътрешна малка уличка с тишина и спокойствие. На метри от детски градини, училища, и специалиизирани учебно-професионални училища. На метри от супермаркети, аптеки, и само 500 метра до Гранд Мол Варна! Бърз автомобилен достъп до всички точки на града, уреден редовен автобусен транспорт, и опция пешеходен достъп – само 2 км до Община Варна!
Локация лесна и достъпна и за гостите на града, в района функционира хотел, както и много частни домове с услуги за туризъм и настаняване.
Оглед: Ексклузивна оферта, ключ в офиса! Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова