Тристаен много слънчев и топъл апартамент до ул Пирин Реални площи и пространство в жилището и около сградата
Продава €155,000 - 3-стаен
4366 90 2 Спални 1 Баня 1972 година на строителство 4 5 Полуобзаведен Тухла 1722

Тристаен много слънчев и топъл апартамент до ул. Пирин! Реални площи и пространство в жилището и около сградата!
www.maximmo.bg Реф.номер 4366
В сграда старо монолитно тухлено строителство, с асансьор и отлично поддържани общи части, се продава жилище с две спални, всекидневна, преход към кухненски бокс, отделно мокри помещения тоалет и баня, която е с прозорец, големи коридори с пространства за вграждане, вкл. и перално и дрешник, и три тераси, от които двете са остъклени с ПВЦ.
Локация – свръх комуникативна – както пешеходно, така и с автомобил. Едновременно с това усещанията в жилището са за тишина и уединение, следствие на вложени материали и качество на строежа.
Състояние – идеално, без следи от течове или др. проблеми. Настилки от естествена дървесина отлично запазени, необходимо освежаване. Обзавеждане и санитария за подмяна и осъвременяване.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова