Тристаен в к к Златни пясъци в зеленина и спокойствие За семейната ваканция и релакс или за доходоносна инвестиция
Продава €85,990 - 3-стаен
3548 95 2 Спални 2017 година на строителство 3 8 Обзаведен Тухла 905

Тристаен апартамент в к. к. Златни пясъци в зеленина и спокойствие! За семейната ваканция и релакс, или за доходоносна инвестиция! Готов за нанасяне!
 
www.maximmo.bg Реф.номер 3548
 
Разпределение: на чиста жилищна площ от 88 м2 са разпределени: входно антре, функционална всекидневна с кухненска част и трапезария, детска и родителска спалня, тераса, голямо мокро помещение за баня и тоалет. Жилишето е изцяло обзаведено и оборудвано с всички уреди от първа необходимост за бита. Състояние запазено и годно да бъде използвано от новия обственик, съобразно индивидуалните предпочитания. Изложението е изток – юг – с целодневна слънчева осветеност и топлина. От терасата се открива прекрасна гледка към гората!
Паркиране: възможност за закупуване на паркомясто в комплекса.
Локация: отлична, подходяща както за семейните ваканции, така и за отдаване под наем, възможност за ползване на услугите на утвърдена професионална компания. В тих и спокоен район на морския курорт, близост до плажа, близост и до главна пътна артерия за връзка с града.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0887 97 97 12

Екстри

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова