ТОП ЦЕНА Двустаен в Идеален център! Удобството на локацията! Инвестиционен потенциал!
Образцов дом,Варна
Продава €56,700 - 2-стаен
3507 49 ㎡ 1 Спалня 2000 година на строителство

www.maximmo.bg Реф.номер 3507
Разпределение: на чиста жилищна площ от 46 м2 са разпределени: дневен тракт, спалня, малка кухня, коридор, комбиниран санитарен възел, тераса, голямо складово пространство. Всекидневната е разположена на юг, с естествена светлина и топлина в жилището целодневно!
Състояние: Имотът се предлага напълно Обзаведен.
Локация: перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем – Пряк достъп до местата за спорт и развлечение, до административни учреждения и банки, а също и училища, детски градини, автобусни спирки, детски площадки, аптеки, супермаркети.
Сградата: Добре поддържани общи части, асансьор, и контролиран достъп в сградата чрез домофонна система.
Локация: перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем – в близост до детски градини, училища, хипермаркети. До пътна артерия с бърз достъп до центъра на града!
Предназначение: статут ателие, което прави лесно достъпно кредитирането. Идеално бюджетно семейно жилище за тричленно семейство. Идеален също и с инвестиционна цел – локацията позволява както дългосрочно отдаване, така и за нощувки!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0887 97 97 12

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова