Статут Апартамент! ПРОМО цена! Комбинация от качество и локация! Инвестиционен потенциал!
Изгрев,Варна
Продава €49,660 - 1-стаен
3314 44 ㎡ 2022 година на строителство

www.maximmo.bg Реф.номер 3314
Ново висококачествено строителство на Топ Цена само до 30 Ноември 2022 г.! Срок за Акт 16 – м. Декември 2022 г.! Статутът на жилище и фазата на строителство са предпоставка за преференциално кредитиране!
За сградата: отличава се с модерна визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали.
Разпределение: на чиста жилищна площ от 38 м2 са разпределени: входно антре, просторна стая с кухненска част и кът за спане, баня с тоалет и тераса. Изложението е южно, в съчетание с изпълнените прозорци френски тип осигурява много светлина и топлина в апартамента! Правилни форми, без отстъп и скосове, без външни цени. Терасата открива приятна гледка към града и аспаруховския залив!
Паркиране: при закупуване на жилището се предлага паркомясто на преференциална цена.
Локация: перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем – в близост до детски градини, училища, хипермаркети. До пътна артерия с бърз достъп до центъра на града!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0887 97 97 12

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова