На метри от Гранд Мол Двустаен с огромен дневен тракт Перфектна локация за лично жилище или доходоносна инвестиция
Продава €72,309 - 2-стаен
3736 63 1 Спалня 1979 година на строителство 7 7 Необзаведен Тухла 1148

www.maximmo.bg Реф.номер 3736
Чудесен двустаен в един от най-предпочитаните райони на града – удобството на локацията за всеки, независимо от възрастта, интересите, и потребностите!
На минутки пешеходно отстояние от учебни заведения – за деца от всички възрасти!
До любимия на варненци център за шопинг и забавления – Гранд Мол Варна, както и пешеходно отстояние до идеален център и културно-развлекателния ареал на град Варна. Близост и до лечебни заведения от всеки клас, както и до аптеки. Локация лесна и достъпна и за гостите на града.
Удобството за собственииците за свободно паркиране в уличките около сградата в междублоковите пространства.
На площ чиста жилищна площ от 63 кв. м. са разпределени голяма всекидневна 30 м2 с обособен кухненски кът, спалня, тераса, баня с тоалет, и още едно мокро помещение, отделно избено помещение. Имотът се продава необзаведен и предоставя на новите собственици възможност да създадат дома си изцяло по собствени предпочитания и дизайн. Разположението на помещенията предполага варианти на организиране на разпределението. Преходност на двете жилищни помещения гарантира лесното отопление, съотв. охлаждане, само с един климатик.
Жилището е изцяло обновено, нови ел. и ВиК инсталации, нова дограма. Настилките от паркет са в запазено състояние, годно за експлоатация след реновиране.
Сградата е с уредена етажна собственост, надеждно охраняване и поддържане на общите части.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова