Морска панорама и много светлина в жк Бриз! Безкомпромисно строителство на топ локация! Инвестиционен потенциал!
Бриз,Варна
Продава €203,990 - 3-стаен
3547 100 ㎡ 2 Спални 2022 година на строителство

www.maximmo.bg Реф.номер 3547
За сградата: въведена в експлоатация през 2022 г., отличава се с модерна визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали.
Разпределение: голям коридор, ниша-килер, баня с WC, просторна всекидневна с кухненска част с френски тип прозорци, и морска панорама от всяка точка на помещението, родителска и детска спалня с размери на светлата част над 12,7 м2, и тераса с площ от 10,8 м2. Изложението е юг-изток, и осигурява много естествена светлина и топлина в жилището целодневно! Правилни форми, без скосове. Терасата открива красива гледка към морето, и частично градска панорама!
Паркиране: при закупуване на жилището се предлага паркомясто – опция открито или закрито, на преференциална цена.
Локация: Съхранено е многогодишното озеленяване в района! Перфектна, подходяща както за живеене, така и за отдаване под наем – в близост до детски градини, елитните езикови гимназии на град Варна. До пътна артерия с бърз достъп до центъра на града!
Други Предимства: Осигурени пълен пакет документи, необходими за кредитиране, от страна на строителя, включително опция преференциално кредитиране в доверена банка на строителя. Право на данъчен кредит!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова