Модерен двустаен с паркомясто в културно-историческия център и търговски ареал на град Варна!
Гръцка махала,Варна
Продава €155,000 - 2-стаен
3939 54 ㎡ 1 Спалня 2021 година на строителство

Модерен двустаен с паркомясто в културно-исторически център и търговски ареал на град Варна!
www.maximmo.bg Реф.номер 3939
Чудесно двустайно новообзаведено жилище на метри от търговско-развлекателния ареал на град Варна.
Пешеходно отстояние от Морската градина, в идеалния център на града, и предпочитаната от гостите на града туристическа зона. Едновременно в непосредствена близост до банки, нотариуси, и множество административни учреждения! Идеалната локация за бизнес, туризъм или личен дом, с предимството на незаменимото удобството на собствено място за паркиране на автомобила – включено в цената!
На чиста жилищна площ от 54 м2 са разпределени коридор, приятна всекидневна и пълноразмерна спалня, баня и тоалет, тераса. Жилището е функционално и елегантно обзаведено, дизайнерски елементи в интериора, част от електроуредите в гаранционен срок. Жилището е с правилни форми на помещенията, без отстъпи и скосове, без крайни стени, най-благоприятното изложение изток – запад.
Разположено в малка бутикова луксозно изпълнена сграда, малка и задружна етажна собственост, контролиран достъп и отлично поддържани общи части.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова