Качество и индивидуалност! Панорама и уединение в непосредствена близост до к. к. „Св. Св. Константин и Елена“ и града!
Виница,Варна
Продава €804,000 - Къща
3340 630 ㎡ 5 Спални 2022 година на строителство 900 ㎡

www.maximmo.bg Реф. № 3340

Модерна архитектура и висококачествено изпълнение, широка морска панорама, подходяща както за фамилен дом, така и за ваканционно жилище.
 
Къщата с разгъната застроена площ от 630 кв. м. е разположена в един от най-престижните квартали на града, на метри от главни пътни артерии с мигновен достъп до центъра на града, и само на 5 мин от к. к. Св. Св. Константин и Елена.
 
ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:
Жилищната част е разпределена в огромна гостна – всекидневна с веранда на първия етаж, втора всекидневна-трапезария на третия етаж, пет спални, всяка с площ над 50 кв. м. с прилежащата баня, и пет тераси. Всички помещения са с идеална осветеност и панорамна гледка от всяка точка.
В полусутеренен етаж с площ от 220 кв. м. е разположен подземен паркинг, удобен за подход и маневриране на 5 бр. автомобили.
 
Свободната от застрояване част от двора също е с прекрасна видимост към морето, и се предоставя на стопаните на къщата озеленена с ландшафтен дизайн.
 
Проектирането и вложените в изпълнението на сградата материали, в съчетание с локацията/изложение юг, покриват стандартите за пасивна къща. Къщата би могла да се експлоатира и като енергонезависима, изборът е предоставен изцяло на собственика, тъй като на покрива е предвидена площ за монтиране на фотоволтаична система, и в имота има собствен водоизточник – кладенец. Вложени са топлоизолация с 15 см. каменна вата, алуминиева дограма с троен термо пакет, арматура и бетон от най-висок клас.
 
Сградата се продава в степен на завършеност по БДС, като са изпълнени ел. и ВиК инсталации, изпълнението някои довършителни работи е предоставено на купувача и индивидуалните му предпочитания.
 
ПРЕДИМСТВА:
— Безспорно предимство на имота е спокойната среда и непосредствената близост до града и курортите.
— Високият стандарт на живот и комфортът, които предлага имотът, позволява пълноценно уединение и релакс целогодишно.
— Близостта до плажа и големите курорти прави имота чудесна инвестиция.
— Местоположението предлага широкоспектърна нескриваема морска понорама.
— Висок клас на проектирането, вложените строителни материали и изпълнението на сградата.
— Възможност за собственика да създаде интериора изцяло по свой вкус и дизайн.
— Възможност за функционално обособяване в няколко самостоятелни жилища.
— Енергийна икономичност на сградата.
— В периметър на пътуване до 10 мин отстоят както супермаркети, училища, така и медицински и рехабилитационни заведения.
 
Оглед на имота:
Ние от Maximmo Bulgaria разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова 0887 97 97 12

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова