Имение на брега на морето с величествени гледки Магнетична природа Екологичен дизайн
Продава €3,950,000 - Къща
3517 2600 2022 година на строителство 12884 2 Обзаведен 1519

www.maximmo.bg Реф. 3517

Имение на брега на морето с величествени гледки! Магнетична природа! Екологичен дизайн и спираща дъха панорама към безкрайната морска синева!

Имаме удоволствието да ви представим уникално по-рода си имение със зашеметяваща панорама, хотел, пренасящ те в романтична Тоскана, разположен на най-красивите брегове на Северното Българско Черноморие, в близост до Каварна.

Мястото предлага изключителна комбинация от недокосната природа с чиста вода, чист въздух, широки плажни ивици, уединение и спокойствие без съседи – едно убежище на сетивата.

Имотът е с УПИ – 12 884 кв.м, РЗП – 2 600 кв.м., изграден изцяло по- всички древни и съвременни техники на каменната зидария, като конструкцията е железобетонна, с метален гредоред за обема между етажите, който поема инсталирането на цялата инфраструктура.

Покривите са покрити с керемиди антик. Използван е около 1 600 куб.м. дялан камък, който чрез 60 см. зид имплантира в себе си цялата структура на сградата. Отвън и отвътре е с видим градеж на дялан камък /без лепене и имитации, а с реален градеж на зида/.

Резиденцията предлага басейн, лоби бар, ресторант и подземен етаж в който са разположени: кухня, механа, винарна, склад, технически помещения.

Хотелът разполага с 19 апартамента, всеки със своята идентичност и стил. Всички интериорни детайли са доставени и изпълнени от манифактури, работещи по древните технологии.
Отоплението, вентилацията и климатизацията са изградени чрез термопомпи “вода-въздух“отдаващи комфортната за обитаване температура чрез инсталирани конвекторни тела във всички помещения.

Приложена е иновативна концепция със специално внимание към зоните за забавление и рекреация. Плажът е разположен само на 300 м. от резиденцията.

Към имота има отделени, специална Зона Мениджмънт и зона “Лозе“. Местността е много подходяща за отглеждане на лозови масиви.

Панорамното открито пространство в имението в хармония със силно въздействащата живописна природа, където скалите и морето се вплитат в едно цяло е идеално място за специални събития на открито.

В близост се намират три големи голф комплекса – БлекСийРама (BlackSeaRama Golf & Villas), Тракийски скали (Thracian Cliffs Golf & Beach Resort) и Лайтхаус (Lighthouse Golf & Spa Resort), което предполага и великолепни възможности за развитието на морски и еко-туризъм.

Непосредствено на морския бряг, това каменно бижу, аранжирано с безупречен вкус и сътворено чрез умелото съчетаване само на естествени материали – камък и дърво, създадено за хора, влюбени в природата, може да бъде вашият дом, лятна резинденция, бизнес имот с гарантираща възвращаемост.

За оглед и допълнителна информация: Йорданка Зафирова- 0879212166

Видео

Агент Йорданка Зафирова

Работата с клиенти в сферата на недвижимите имоти изисква специални умения, индивидуален подход,…
Научете повече

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Йорданка Зафирова