Идеалната еднофамилна къща с веранда в Сотира и морска панорама от кота 0 на топ локация
Продава €300,000 - Къща
3674 222 4 Спални 2023 година на строителство -999 2 Тухла 1351

www.maximmo.bg Реф.номер 3674
Ново висококачествено строителство на Топ Цена само до 30 Януари 2023 г.! Срок за Акт 16 – м. Април 2023 г.! Опция за довършване частично или изцяло до ключ според предпочитанията на новите собственици!
За сградата: отличава се с класическа визия, функционално архитектурно решение, изпълнено с прецизно строителство и висококачествени материали – керамични блок тухли и керемиди Wienerberger. Коминна система – керамични изолирани с каменна вата тела Schiedel. Качествена мълниезащита и безшевни улуци. Покрива е със плоча изолиран и може да се използва за склад с капандура. Изградени са масивни огради и метални такива с жив плет от туи. Входа на имота е с плъзгаща се врата. Отоплението по проект е с климатици, които външни тела ще са скрити в специално помещение. Може да се монтира и подово отопление с термо помпа. Има предвидена и камина, която ще отоплява първият етаж и една от спалните на вторият етаж. Общо РЗП от 222 м2, а в свободното от застрояване дворно място с площ от 480 кв. м. са предвидени паркоместа за 5 автомобила.
Разпределение: на 2 етажа са разположени на първи етаж: антре, дрешник, баня с тоалетна, техническо помещение, общо помещение – дневна, трапезария и кухня с килер, от която се излиза на верандата. На втория етаж: три спални, едната със собствена баня и тоалетна, още една баня с тоалетна и перално помещение. Две от спалните имат обща голяма тераса, третата спалня е с малка самостоятелна тераса. Изложението е ориентирано югоизток.
Локация: перфектна, в един от най-предпочитания от семействата район на града – необходимото лично пространство за всички членове на голямо семейство, и удобството на локацията за всеки, независимо от възрастта, интересите, и потребностите! Достъп по асвалтов път до главна пътна артерия на града, пешеходно отстояние до хипермаркети на известни търговски марки, до спирки на градския транспорт, училища, детски градини, аптеки, болници.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова