Голям тристаен в центъра на град Варна! Монолитно тухлено строителство с реални площи!
Център,Варна
Продава €150,000 - 3-стаен
3981 110 ㎡ 2 Спални 1 Баня 1979 година на строителство

Голям тристаен в центъра на град Варна! Монолитно тухлено строителство с реални площи!
 
www.maximmo.bg Реф.номер 3981
 
Разположен във фактическия център на града, с идеално развита търговска, развлекателна и бизнес инфраструктура, в близост до административни учреждения, банки и нотариуси!
 
До главни булеварди, и едновременно с това с обширно междублоково пространство и удобство за паркиране 24/7!
 
На минутки пешеходно отстояние, и без пресичане на път с автомобилен трафик, са разположени образоватени заведения – за деца от всички възрасти – от най-малките, до най-големите.
 
Имотът е с чиста площ от 93,37 м2, които се усещат реално като пространство и простор в помещенията, благоприятствани и от височинното разположение! Без скосове и отстъпи, без външни стени!
 
Разпределение: слънчев и просторен дневен тракт, преходен с много удобен кухненски бокс, с излаз на обща голяма тераса, остъклена, и ориентирана на югоизток, с приятна гледка към града. Две пълноразмерни спални с излаз на тераса, изложение запад, голям коридор с множество функционални пространства за съхранение, отделно килер, мокро помещение – перално, баня и тоалет отделно. Отделно от посочената площ са прилежаща изба и идеално число от общите части на сградата.
 
Изградено собствено независимо и енергоспестяващо отопление с камина. Жилището е за освежаване или ремонт, според индивидуалните потребности на новодомците.
 
Имотът е идеална опция за инвестиция – с гарантирана доходност и възвращаемост над средните за пазара нива!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова