Голям тристаен в най-облагородената част на кв. Левски! Освежен и оборудван! Свободно паркиране! Изток/Запад
Левски,Варна
Продава €134,500 - 3-стаен
4021 98 ㎡ 2 Спални 1980 година на строителство

www.maximmo.bg Реф.номер 4021
 
Ексклузивна оферта – в най-облагородената и бързоразвиваща се част на кв. Левски, разположено в сграда тип „старо“ тухлено строителство – тристайно жилище с чиста жилищна площ от 92,82 м2!
 
Разпределение: слънчев и просторен дневен тракт, с обособена зона – кухня, с обща площ над 30 м2, спалня с площ 14,2 м2, на обща тераса с всекидневната (площ над 11 м2), ориентирани на запад, идеално осветени и естествено отоплени почти целодневно. Втора спалня с площ 12,5 м2, с пространство за вграден гардероб (дрешник), собствена тераса, ориентирана посока изток. Огромен коридор с възможност за вградени и функционални пространства за съхранение, отделно малко мокро помещение, към момента обособено WC, и напълно обзаведена и оборудвана баня с WC, с площ над 5 м2. Нови подови настилки в цялото жилище (съхранени са настилките от естествен бук), налични климатици във всички помещения, бойлер висок клас. Вградена съвременна кухня, красива и функционална. Огромната западна тераса е изцяло остъклена.
Множество опции за преустройство на помещенията, вкл. и обособяване на трета спалня!

Жилището е с чиста жилищна площ от 92,82 м2, и реално усещане за пространство в помещенията, създадено както от реалната площ, така и от височинното разположение. Към имота се придават прилежащи общите части – 2,1602 % от общите части на сградата, както и голямо избено помещение в сутеренен етаж, с прозорец – сухо и осветено, с площ над 5 м2.
Общи части на сградата – приветливи и поддържани от задружна етажна собственост.
Паркиране – неограничено в междублокови пространства, в свободна от режими зона!

Чудесна локация! Бърз и удобен достъп до центъра на града, и до отдалечените жилищни квартали – както автомобилен, така и пешеходен! Само на 150 м от бул. Левски и спирка Дубровник!
Удобството на локацията за всеки член на фамилията, независимо от възрастта, интересите, и потребностите! На минутки пешеходно отстояние от най-добрите учебни заведения на града – за деца от най-мъничките, до студентите – само 5 мин до Икономически и Технически университет! На пешеходно отстояние и до лечебни заведения от всеки клас, както и до аптеки. Район с развита и удобна търговска мрежа и услуги за бита! В близост до любимия на варненци пазар Чаталджа, пешеходен достъп и до идеалния център на град Варна.
Локация лесна и достъпна и за гостите на града, в района функционира хотел, както и много частни домове с услуги за туризъм и настаняване.

Имотът е идеална опция за инвестиция – с гарантирана доходност и възвращаемост над средните за пазара нива!
Оглед: Ексклузивна оферта, ключ в офиса! Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова