Гараж в идеален център до Ритуална зала на град Варна! Топ цена за района!
Операта,Варна
Продава €31,100 - Гараж
3603 33 ㎡ 2023 година на строителство

Гараж в идеален център до Ритуална зала на град Варна! Топ цена за района!
www.maximmo.bg Реф.номер 3603
В топ културно-исторически, туристически и жилищен център на град Варна, в непосредствена близост до Ритуална зала! Гаражът е разположен на ниво – 1, достъпно с платформа с параметри 5,00 м х 2,75 м. С перфектен заход от еднопосочна улица, и прилежаща площ за маневриране и паркиране на автомобил от най-висок клас, пространство и за съхранение на необходимите автомобилни принадлежности – комфорта от свободното паркиране в Синя зона на един от най-престижните райони на град Варна!
Сградата предстои да бъде въведена в експлоатация през м. Септември 2023 г., луксозно изпълнена с най-съвременни материали и технологии, и красива визия, в хармония със сградите – културно-историческо наследство в района.
Детайли: приложената снимка е илюстративна!
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова