Великолепен просторен южен тристаен в кв Виница С две паркоместа на топ цена
Продава €115,000 - 3-стаен
3959 96 2 Спални 2023 година на строителство 2 5 Необзаведен Тухла 1198

Великолепен просторен южен тристаен в кв. Виница! С две паркоместа на топ цена!
 
www.maximmo.bg Реф.номер 3959
 
Тристайно жилище в сграда ново високочествено строителство, в степен за завършеност – в процедура по снабдяване с акт 16! Сградата ще бъде въведена в експлоатация в срок до м. юли 2023 г.
 
В тишина и спокойствие, в близост до гора, и едновременно на пешеходно отстояние от централната търговска част на кв. Виница.
 
В цената са включени 2 броя паркоместа от наземен паркинг с удобен достъп и площи за маневриране.
 
На чиста площ от 80,60 кв. м. са разпределени спалня (12,27 м2) с излаз на южна тераса, втора спалня (10,31 м2) с излаз на източна тераса, голяма всекидневна (24,62 м2) с излаз към двете тераси, от които се открива панорамна гледка към квартала и към морето! Изпълнени са прозорци фрнски тип с висококачествена дограма, което позволява обитателите да се радват на панорамата и всяка точка на всекидневната, и от южната спалня. Коридор 7,18 м2, две мокри помещения – баня с WC, отделно малко мокро помещение – WC, позволяват функционално обоособяване според личните предпочитания на собствениците. Отделно е площта на складово помещение – в сутеренен етаж, с прозорец, както и прилежащите ид. ч. от общите части на сградата.
 
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова