Великолепен просторен многостаен светъл на Генералите! на Топ цена!
Чаталджа,Варна
Продава €185,000 - 4-стаен
3442 135 ㎡ 3 Спални 2007 година на строителство

www.maximmo.bg Реф.номер 3442
Великолепен просторен многостаен в най-предпочитания от семействата район на града – необходимото лично пространство за всички членове на голямо семейство, и удобството на локацията за всеки, независимо от възрастта, интересите, и потребностите!
В самия център на града, на минутки отстояние от най-добрите учебни заведения на града – за деца от най-мъничките, до студентите – само 5 мин до Икономически и Медицински университет!
До любимия пазар на варненци – Чаталджа, както и пешеходно отстояние до идеален център и културно-развлекателния ареал на град Варна. Близост и до лечебни заведения от всеки клас, както и до аптеки. Локация лесна и достъпна и за гостите на града.
Удобството за собственииците за свободно паркиране в уличките около сградата – предвид установения режим на синя зона.
На площ от 115 кв. м. са разпределени голяма всекидневна с обособен кухненски кът, 3 спални, 2 тераси, и 2 сервизни помещения. Имотът се продава с наличното обзавеждане, което включва всичко необходимо за бита на една фамилия.
Настилките от ламинат и санитарията са в запазено състояние, годно за експлоатация.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0887 97 97 12

Ипотечен калкулатор

30 години, 3.5% Лихва
  • Главница и лихви

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова