Великолепен просторен многостаен светъл до Гранд Мол Топ локация на Топ цена
Продава €145,000 - 4-стаен
3750 125 3 Спални 1979 година на строителство 7 7 Необзаведен Тухла 1160

www.maximmo.bg Реф.номер 3750
Великолепен просторен многостаен в един от най-предпочитаните от семейства район на града – необходимото лично пространство за всички членове на голямо семейство, и удобството на локацията за всеки, независимо от възрастта, интересите, и потребностите!
На минутки пешеходно отстояние от учебни заведения – за деца от всички възрасти!
До любимия на варненци център за шопинг и забавления – Гранд Мол Варна, както и пешеходно отстояние до идеален център и културно-развлекателния ареал на град Варна. Близост и до лечебни заведения от всеки клас, както и до аптеки. Локация лесна и достъпна и за гостите на града.
Удобството за собственииците за свободно паркиране в уличките около сградата в междублоковите пространства.
На площ чиста жилищна площ от 94 кв. м. са разпределени голяма всекидневна с обособен кухненски кът, 3 спални, и 2 сервизни помещения, отделно от тази площ е площта на 2 големи тераси. Имотът се продава необзаведен и предоставя на новите собственици възможност да създадат дома си изцяло по собствени предпочитания и дизайн. Разположението на помещенията също предполага многовариантност на организиране и многофункционални варианти на разпределението. Възможно е и обособяване на две жилища.
Настилките от паркет са в запазено състояние, годно за експлоатация след реновиране.
Оглед: Ние разполагаме с офис на територията на гр. Варна и можем да организираме оглед в удобно за Вас време. Компанията ни изготвя всички необходими документи за сделка и извършва обстойна юридическа проверка на имота. За запитвания, съдействие и консултация се свържете с нас и цитирайте кода на офертата.
Вашият личен консултант: Мила Иванова тел.: 0879 007 414

Видео

Агент Мила Иванова

Свържи се с нас

WhatsApp Call Now Loading...

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.

Мила Иванова