Балчик Парцел с  морска панорама от кота 0 Асфалтов път Простор Тишина природа чист въздух
Продава €650,000 - Парцел
3017 5000 -999 130

www.maximmo.bg Реф. № 3017

Балчик! Парцел с морска панорама от кота 0! Асфалтов път! Простор! Тишина, природа, чист въздух!

Атрактивен парцел в регулация в гр. Балчик или както го наричат „Белият град е един от най-красивите и магнетични български градове на брега на Черно море.

Поземления имот е с площ от 5 000 кв.м. и дава възможност за построяването на няколко къщи, тип затворен комплекс с 360 градусова панорамна гледка към морето и града. Теренът е с лека денивелация. Ток и Вода на граница. Разполага с идеен проект. за 6 къщи.

Балчик, се намира на 45 км. от гр. Варна и международното летище на града, а красивият морски курорт Албена е само на 10 минути път с кола, където всеки може да намери място за отдих и развлечения.

Градът разполага и с красиво яхтено пристанище, което хармонично се съчетава с пътническия кей и плажа. На няколко километра са разположени три голф игрища и резервата Тузлата, известен като център за калолечение и балнеология.

Отличен избор, ако желаете да построите и проектирате новият си дом в близост до най-живописните и чисти плажове на Северното крайбрежие на България в съчетание от тишина, природа и чист въздух !

За оглед и допълнителна информация: Мариана Христова – 0889771071

Видео

Подобни имоти

Сравнете с друг имот

Сравни
Можете да сравните 4 имота, като всеки добавен имот, ще измести първия.
Балчик Парцел с  морска панорама от кота 0 Асфалтов път Простор Тишина природа чист въздух - 0